Over Hametech

Wie zijn wij

Hametech is een dynamische onderneming met ruime ervaring in de maakindustrie. De focus is gericht op het totaal ontzorgen van opdrachtgevers op het gebied van proces- en innovatiemanagement; “… van concept naar productie …”

Een zorgvuldig samengesteld team van medewerkers staat aan de basis van een succesvol verloop van de diverse proces- en innovatieprojecten. Vanuit het bedrijfsbureau worden klantspecifieke en ontwikkelprojecten van A tot Z aangestuurd, gecoördineerd en uitgevoerd.

Hametech beschikt over een moderne productieunit voor het uitvoeren van verspanende werkzaamheden en assemblage. Hierdoor kan tijdens het prototype- en nulserietraject zeer snel en effectief geschakeld worden.

Onze kernwaarden:

  • Klantgericht
  • Professioneel
  • Ambitieus
  • Flexibel
  • Resultaatgericht

Missie

Wij bieden opdrachtgevers doelgerichte oplossingen op het gebied van advies en toepassing van verbeterde bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen voor ontwerp- en productietrajecten van zowel metalen als kunststof halffabricaten en complete eindproducten.

Visie

Hametech is toonaangevend en succesvol op het gebied van bedrijfsvoering, productieprocessen en innovatiemanagement. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zowel interne als externe engineering, productie en assemblage capaciteiten. Hametech is totaalontzorger voor haar opdrachtgevers.